Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Express Delivery είναι μία νεοφυής, ταχύτατα αναπτυσσόμενη επιχείρηση που παρέχει άμεσες ταχυμεταφορικές υπηρεσίες εντός της ίδιας μέρας και υπηρεσίες courier με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης. Απευθυνόμαστε σε εταιρίες, αλλά και σε ιδιώτες που χρειάζονται μεταφορικές υπηρεσίες τύπου express, καθώς και συμβατικές, διότι ο σύγχρονος τεχνολογικός κόσμος του 21ου αιώνα εγείρει σε μεγάλο βαθμό αυτήν την ανάγκη.

Σήμερα, κερδίζουμε την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων επιχειρήσεων και καταναλωτών στην πόλη της Θεσσαλονίκης, χάρη στις σύγχρονες και πρωτοποριακές υπηρεσίες μας, αλλά και τη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε αντικειμένου, σε οποιονδήποτε προορισμό στον νομό Θεσσαλονίκης.

about_img_1
about_img_2

Άμεσος στόχος και επιθυμία της Express Delivery, τόσο της τεχνικής – λειτουργικής ομάδας όσο και των επενδυτών, είναι να αποδείξουμε την ποιότητα της δέσμευσής μας στους πελάτες μας, τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές, που μας εμπιστεύονται με τις αποστολές τους. Με κινητήρια δύναμη πάντοτε τις ανάγκες ταχυμεταφοράς των πελατών μας, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε ισχυρές σχέσεις με ανθρώπους και εταιρείες, που μοιράζονται τις βασικές μας αξίες· αξιοπιστία, τιμιότητα, καινοτομία, και διαφάνεια. Η Express Delivery δεν είναι μία ακόμη εταιρεία courier. Είναι ένα courier όπως ακριβώς το θέλετε, διότι έχει έρθει να φέρει έναν νέο και ανανεωμένο αέρα εμπιστοσύνης, κάνοντας ακριβώς αυτό που υπόσχεται! Δηλαδή ταχύτητα, ασφάλεια και ποιότητα!

Για εμάς η επιχειρηματική ευθύνη είναι αναγκαιότητα. Γνωρίζουμε καλά την πραγματική αξία του χρόνου του επιχειρηματία· αντιλαμβανόμαστε τις απαιτήσεις των συνεργατών του και των καταναλωτών, και δεσμευόμαστε για αυτόν πως θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Την ίδια στιγμή νιώθουμε την αγωνία του πελάτη, και υποσχόμαστε πως η παραγγελία του θα έχει χτυπήσει την πόρτα σε χρόνο Express!

ΟΡΑΜΑ

Μια επιχείρηση χωρίς οραματισμό, είναι μια επιχείρηση χωρίς κατεύθυνση! Ο οραματισμός μας είναι να γίνουμε ο προτιμώμενος πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή μας είναι να αποτελούμε πρότυπο, εισάγοντας στην αγορά των ταχυμεταφορών πρωτοπόρα καινοτομία, και να διαφοροποιούμαστε, βρίσκοντας λύσεις στις ανάγκες και τα προβλήματα ταχυμεταφορών των πελατών μας, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.