ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η Express Delivery στην προσπάθειά της να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση της αγοράς, παραθέτει τις παρακάτω ερωτήσεις και απαντήσεις με σκοπό να καλύψει κάθε σας απορία. Για οποιαδήποτε άλλη απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

Γιατί να επιλέξω την Express Delivery και όχι κάποια άλλη εταιρεία Delivery;

Η Express Delivery με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών της, προσφέρει τις καλύτερες τιμές της αγοράς, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται ασφάλεια των μεταφερόμενων δεμάτων καθώς και άμεση παράδοση.

Τι υπηρεσίες έχει να προσφέρει η Express Delivery;

Η Express Delivery προσφέρει άμεσες ταχυδρομικές υπηρεσίες ακόμη και εντός της ίδιας ημέρας. Απευθυνόμαστε σε εταιρίες και σε ιδιώτες που χρειάζονται μεταφορικές υπηρεσίες τύπου Express, αλλά και συμβατικές υπηρεσίες, διότι ο σύγχρονος τεχνολογικός κόσμος του 21ου αιώνα εγείρει σε μεγάλο βαθμό ακριβώς αυτήν την ανάγκη. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στη σελίδα Οι Υπηρεσίες Μας.

Με ποιον τρόπο μπορώ να υπολογίσω το ογκομετρικό βάρος της αποστολής μου;

Μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε το ογκομετρικό βάρος της αποστολής σας, πολλαπλασιάζοντας τις διαστάσεις του δέματός σας (μήκος, ύψος, πλάτος) και έπειτα διαιρώντας το αποτέλεσμα με το 5000. Εναλλακτικά, μπορείτε να υπολογίσετε το ογκομετρικό βάρος της αποστολής σας στη σελίδα Ογκομετρητής.

Πόσο γρήγορα θα γίνει η αποστολή μου;

Η Εxpress Delivery προσφέρει υπηρεσίες παράδοσης δεμάτων εντός μίας ώρας, την ίδια ή την επόμενη ημέρα, ανάλογα με την υπηρεσία αποστολής που επιθυμείτε να επιλέξετε.

Υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσω την πορεία της αποστολής μου; Αν ναι, τι χρειάζεται να κάνω;

Δείτε ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται το δέμα σας, κάνοντας κλικ εδώ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τον αριθμό αποστολής σας.

Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος να συσκευάσω το δέμα μου για να είναι ασφαλές;

Δεδομένου ότι ο αποστολέας γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε το δέμα που επιθυμεί να αποστείλει, έχει και την ευθύνη να συσκευάσει το δέμα του με τον καλύτερο κατά αυτόν τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά οδηγίες προστασίας των αποστολών σας, μεταβείτε στη σελίδα Οδηγίες Συσκευασίας.

Ποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης καλύπτει η Express Delivery;

Η Express Delivery εκτελεί διανομές σε όλο τον νομό Θεσσαλονίκης. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι συμβαίνει σε περίπτωση που το δέμα μου φτάσει φθαρμένο στον προορισμό του;

Σε περίπτωση που το δέμα σας φτάσει φθαρμένο, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για τη διευθέτηση του ζητήματος. Προς αποφυγή τέτοιων περιστατικών, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συσκευασίας δεμάτων που σας προτείνουμε, κάνοντας κλικ εδώ.

Ποια είναι η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω για να ασφαλίσω ένα δέμα;

Κάθε αποστολή που διεκπεραιώνεται από την εταιρεία εντός Ελλάδος, είναι ασφαλισμένη για απώλεια ή καταστροφή αντικειμένου μέχρι του ποσού των 50€ αν πρόκειται για έγγραφα, και μέχρι του ποσού των 100€ αν πρόκειται για δέματα. Για να ασφαλίσετε το δέμα σας (αξίας άνω των 100€), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά/με email ή επισκεφθείτε το κατάστημά μας.

Ο οδηγός της Express Delivery ήρθε να παραδώσει ένα δέμα όταν απουσίαζα. Υπάρχει περίπτωση να ξαναέρθει;

Εάν ο οδηγός μας φτάσει στον χώρο σας σε χρόνο που δε βρίσκεστε εκεί, θα αφήσει μία ειδοποίηση με τα στοιχεία επικοινωνίας μας. Καλέστε μας το συντομότερο για να κανονίσουμε μία νέα ώρα παράδοσης. Λάβετε υπόψη ότι ο οδηγός θα έρθει μία μόνο επιπλέον φορά μετά την πρώτη του ανεπιτυχή προσπάθεια παράδοσης του δέματός σας.

Υπάρχουν πράγματα που απαγορεύεται να αποστείλω μέσω της Express Delivery;

Κατηγορίες αντικειμένων των οποίων η μεταφορά δεν είναι αποδεκτή:

 • Ζώντα ή νεκρά ζώα
 • Τρόφιμα αλλοιώσιμα
 • Χρήματα, επιταγές, χρεόγραφα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα
 • Επικίνδυνες ουσίες και μολυσματικοί παράγοντες
 • Ναρκωτικές ουσίες
 • Πορνογραφικό υλικό
 • Πυροβόλα όπλα και τμήματά τους
 • Πυρομαχικά
 • Γενικά αντικείμενα των οποίων η μεταφορά απαγορεύεται από την Εθνική νομοθεσία και αντικείμενα των οποίων η κατοχή συνιστά πράξη έκνομη

Επίσης, η Express Delivery διατηρεί τη δυνατότητα να αρνηθεί να μεταφέρει αντικείμενα τα οποία χαρακτηρίζονται επικίνδυνα, όπως:

 • Εύφλεκτα, διαβρωτικά ή ραδιενεργά υλικά σε υγρή, στερεή ή αέρια μορφή
 • Αρώματα
 • Αλκοόλ
 • Εύθραυστα αντικείμενα μη ασφαλώς συσκευασμένα
 • Ευπαθή προϊόντα
 • Αντικείμενα μη συσκευασμένα

Σε κάθε περίπτωση, η Express Delivery διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί να αναλάβει τη μεταφορά ενός προς ταχυδρόμηση αντικειμένου, εάν ο αποστολέας αρνηθεί την επιθεώρηση του περιεχομένου του από υπάλληλο της επιχείρησης. Η άσκηση του δικαιώματος επιθεώρησης δε συνεπάγεται και υποχρέωσης· ο αποστολέας φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο με επιθεωρημένου ταχυδρομικού αντικειμένου, σε περίπτωση ψευδούς ή παραπλανητικής δήλωσης περιεχομένου.