ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Όλες οι υπηρεσίες μας έχουν δημιουργηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε κάθε παραγγελία να είναι η αρχή μίας μακροχρόνιας συνεργασίας! Αφοσιωμένοι στους πελάτες μας, παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

services_icon1

ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παράδοση Αποστολής Express (Αυθημερόν)

Αποστολή εγγράφων ή δεμάτων εντός Θεσσαλονίκης με παραλαβή από τον αποστολέα και παράδοση στον παραλήπτη εντός της ίδιας εργάσιμης ημέρας.

Όροι υπηρεσίας: Για την πραγματοποίηση της παραπάνω υπηρεσίας, η ανάθεση της αποστολής θα πρέπει να γίνει εντός των χρονικών πλαισίων που ορίζουν τα χρονοδιαγράμματα της εταιρείας, καθώς και η προπληρωμή αυτής. 

Παράδοση Αποστολής την Επόμενη Ημέρα

Αποστολή εγγράφων ή δεμάτων εντός Θεσσαλονίκης με παραλαβή από τον αποστολέα και παράδοση στον παραλήπτη την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Υπηρεσία Door to Door

Επειδή η υπηρεσίες courier δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα στις μέρες μας, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, η υπηρεσία Door to Door της Express Delivery εγγυάται να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Με ένα τηλεφώνημα, οι οδηγοί μας έρχονται στην πόρτα σας να παραλάβουν το δέμα σας και να το μεταφέρουν άμεσα στη διεύθυνση που επιθυμείτε.

Όροι υπηρεσίας: Προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της παραπάνω υπηρεσίας είναι το αντικείμενο προς αποστολή να βρίσκεται εντός των επιτρεπόμενων προς αποστολή αντικειμένων, να είναι κατάλληλα συσκευασμένο και έτοιμο προς αποστολή.

Υπηρεσία Point to Door

Θέλετε να έρθετε στον χώρο μας για να πραγματοποιήσετε την αποστολή σας; Το κατάστημά μας στην οδό Φιλελλήνων 12-14 στη Θεσσαλονίκη (Τ.Κ. 54645) είναι ανοιχτό και σας περιμένει! Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας, έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σε ό,τι χρειάζεστε. Επισκεφτείτε τον χώρο μας για να μας παραδώσετε την αποστολή σας, και το δέμα/ο φάκελός σας θα βρίσκεται στα χέρια του παραλήπτη σε λίγες μόλις ώρες!

Υπηρεσία Door to Point

Η υπηρεσία Door to Point σάς δίνει τη δυνατότητα με ένα τηλεφώνημα να στείλετε το δέμα σας από την άνεση του χώρου σας στο κατάστημά μας στην οδό Φιλελλήνων 12-14 στη Θεσσαλονίκη (Τ.Κ. 54645), προκειμένου να το παραλάβει ο παραλήπτης του την ίδια κιόλας ημέρα.

Όροι υπηρεσίας: Προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της παραπάνω υπηρεσίας είναι το αντικείμενο προς αποστολή να βρίσκεται εντός των επιτρεπόμενων προς αποστολή αντικειμένων, να είναι κατάλληλα συσκευασμένο και έτοιμο προς αποστολή.

Αυτόματη Ασφάλιση Αποστολής

Όλες οι αποστολές που μας αναθέτετε είναι αυτόματα ασφαλισμένες για ζημία, απώλεια ή καταστροφή έως το ποσό των 50,00€ για έγγραφα και 100,00€ για αντικείμενα.

Εντοπισμός Αποστολής (Track & Τrace)

Διαθέτουμε ειδικό λογισμικό εντοπισμού αποστολής, για να γνωρίζετε πού βρίσκεται το δέμα ή ο φάκελός σας κάθε ώρα και στιγμή. Χρησιμοποιήστε το εδώ!

services_icon2

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσία Αντικαταβολής

Δεδομένου ότι γνωρίζουμε την ταχεία αύξηση των ηλεκτρονικών αγορών σήμερα, η Express Delivery παρέχει υπηρεσίες αντικαταβολής. Επομένως, αναλαμβάνει να παραδώσει προϊόντα στον παραλήπτη, να παραλάβει το κόστος τους και ύστερα να καταθέσει το ποσό της αξίας τους στον τραπεζικό λογαριασμό του αποστολέα.

Υπηρεσία Αγοράς

Επιθυμείτε να παραδοθεί κάποιο προϊόν σε μία διεύθυνση, αλλά το προϊόν δεν έχει ακόμα αγοραστεί; Η Express Delivery αναλαμβάνει την αγορά και την παράδοσή του στο σημείο που επιθυμείτε.

Όροι υπηρεσίας: Προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση της παραπάνω υπηρεσίας είναι η προπληρωμή της υπηρεσίας, καθώς και η ολοκλήρωση της αγοράς ή της παραγγελίας του προϊόντος με την παρουσία δικαιολογητικών. 

Πρόσθετη ασφάλιση δεμάτων με μεγάλη αξία

Κύριο μέλημα της Express Delivery είναι η ασφάλεια των δεμάτων σας από την ώρα παραλαβής τους μέχρι και τη στιγμή που φτάνουν στην πόρτα σας! Κάθε αποστολή που διεκπεραιώνεται από την εταιρεία εντός Ελλάδος, είναι ασφαλισμένη για απώλεια ή καταστροφή αντικειμένου μέχρι του ποσού των 50€ αν πρόκειται για έγγραφα, και μέχρι του ποσού των 100€ αν πρόκειται για δέματα. Παρόλα αυτά, εάν επιθυμείτε, μπορείτε να ασφαλίσετε τα δέματα που έχουν μεγάλη αξία (άνω των 100€) σε πολύ προνομιακές τιμές. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε. Μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μας στη σελίδα Επικοινωνία.

Επιστροφή αριθμού πρωτοκόλλου/δικαιολογητικών

Η Express Delivery αναλαμβάνει την επιστροφή αριθμού πρωτοκόλλου ή εγγράφων και δικαιολογητικών στον αποστολέα. (π.χ. θεωρημένων – υπογεγραμμένων εγγράφων, συμβολαίων κ.λπ.)

Παραλαβή αριθμού πρωτοκόλλου/δικαιολογητικών

Η Express Delivery αναλαμβάνει την παραλαβή αριθμού πρωτοκόλλου ή διακήρυξης ή εγγράφων και δικαιολογητικών.

Όροι υπηρεσίας: Προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση της παραπάνω υπηρεσίας είναι η προπληρωμή της και η έκδοση πληρεξουσίου προς την “Express Delivery” μέσω (www.gov.gr) για την επίτευξη της εκπροσώπησης του πελάτη στις ανάλογες υπηρεσίες.

Υπηρεσίες Συσκευασίας

Η Express Delivery διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από φακέλους, κουτιά και αδιάβροχες συσκευασίες, που παρέχουν τη μέγιστη προστασία της αποστολής κατά τη μεταφορά. 

Όροι υπηρεσίας: Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που ο πελάτης δεν συσκευάσει σωστά το δέμα ή τον φάκελο που προμηθεύτηκε από την εταιρεία.

Υπηρεσία Επιστροφής

Η εν λόγω υπηρεσία αφορά αποκλειστικά την επιστροφή ανεπίδοτων δεμάτων πίσω στον αποστολέα. Πρόκειται για μία υπηρεσία άρτια δομημένη, για την τέλεση της οποίας παρέχεται επαρκής ενημέρωση προς κάθε κατεύθυνση.

Υπηρεσία Ανταλλαγής

Γνωρίζοντας τις ανάγκες μίας επιχείρησης, η Express Delivery προσφέρει την υπηρεσία ανταλλαγής. Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη για επιχειρήσεις που καλούνται συχνά να καλύψουν την ανάγκη των πελατών τους για αλλαγή προϊόντων.

services_icon4

ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες το Σάββατοκύριακο & σε αργίες

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μία αποστολή ή να παραλάβετε κάποιο δέμα/φάκελο σε μία επίσημη εθνική αργία ή το Σαββατοκύριακο, αρκεί απλά να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικώς, είτε με email, είτε κάνοντας online παραγγελία, και εμείς θα φέρουμε εις πέρας την επιθυμία σας.

Υπηρεσίες Μαζικών Αποστολών

Αναλαμβάνουμε τη διανομή δεμάτων/φακέλων σε πολλαπλές διευθύνσεις από τον ίδιο αποστολέα σε προνομιακές τιμές. Ο χρόνος παράδοσης καθώς και το κόστος διαμορφώνονται κατά περίπτωση σε συμφωνία με τον πελάτη, ανάλογα με το μέγεθος και τις ιδιαιτερότητες των αποστολών.

Λύσεις για την κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες, αφού μελετήσουμε τις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες του έργου σας. Εξηγήστε μας τις ειδικές σας απαιτήσεις και θα χαρούμε να βρούμε μαζί μία προσαρμοσμένη λύση στα μέτρα σας! Μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μας στη σελίδα Επικοινωνία.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ!

Μπορείς να πραγματοποιήσεις μία αποστολή εύκολα και γρήγορα είτε διαδικτυακά κάνοντας κλικ εδώ, είτε τηλεφωνικά, είτε κάνοντας μία επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα.

h

ενημερωσου για τις υπηρεσιεσ μας

λαβε μια προσφορα

}

προγραμματισε την αποστολη σου

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

Εξηγήστε μας τις ιδιαιτερότητες του έργου σας και θα χαρούμε να βρούμε μαζί μία προσαρμοσμένη λύση στα μέτρα σας!

 

services_image