Εσείς ψωνίζετε - Εμείς τρέχουμε!

Express Delivery Market

Το Express Delivery Market είναι ένα σύγχρονο online super market που έχει δημιουργηθεί για να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της πόλης της Θεσσαλονίκης: ποιότητα, ασφάλεια και οικονομία. Στην Express Delivery Market έχουμε στόχο να κάνουμε τις αγορές σας μια βολική, ευχάριστη και πάνω από όλα οικονομική εμπειρία. Αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε από την άνεση του σπιτιού σας!

Γιατί να μας επιλέξετε;

Η ευρεία γκάμα των προϊόντων μας από τρόφιμα μέχρι και είδη για επιχειρήσεις εστίασης και καφέ, σας διαβεβαιώνει ότι μπορείτε να βρείτε τα πάντα στη λίστα αγορών σας, αλλά και να ανακαλύψετε νέα συναρπαστικά προϊόντα με ένα μόνο κλικ.
Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές και επωνυμίες για να σας προσφέρουμε εκλεκτά προϊόντα. Η ικανοποίησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα! Επομένως, πείτε αντίο σε μεγάλες ουρές και πολυσύχναστους διαδρόμους και ψωνίστε με τον δικό σας ρυθμό, 24 ώρες το 24ωρο χωρίς να απομακρυνθείτε από την άνεση του χώρου σας!

Όραμά μας στον κόσμο της τροφοδοσίας είναι να έχουν όλοι, ανεξαρτήτως κοινωνικής και οικονομικής τάξης, πρόσβαση σε προϊόντα άριστης ποιότητας χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν υπέρογκα ποσά ως αποτέλεσμα της ενεργειακής κρίσης και των δυσχερειών που πλήττουν και επηρεάζουν σήμερα την οικονομία γενικότερα. Με επίκεντρο τον άνθρωπο ως ον με αμέτρητες ανάγκες και επιθυμίες, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη με αξιοπιστία, σεβασμό και τιμιότητα.